Foundation Brush / nr 3

29,99

“New and better brushes, that’s for sure! De i.am.klean penselen voor de ogen en gelaat zijn ontworpen om het blenden te vergemakkelijken en zorgt voor een perfect resultaat, elke keer weer.

Maar wat is er nu speciaal aan? Wij lijsten het even op! Ze zijn eco-friendly, gemaakt van rijst en PP gerecycleerde plastic. Hun haartjes zijn biologisch afbreekbaar en drogen zéér snel (99,6% droogt in 10 minuten). Ze zijn ook nano-fiber, dat is statisch vrij, zo zacht als natuurlijk haar. 

De Liquid brush is de tool om je Liquid foundation en primer aan te brengen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Gebruiksaanwijzing & Ingrediëntenlijst

Gebruiksaanwijzing

De Liquid Brush is de tool voor al je liquids aan te brengen! Doordat de haren bovenaan recht zijn, kan je jouw liquid foundation en klean primer heel mooi in je huid blenden. Om je foundation mooi in je huid te werken, werk je steeds in draaiende bewegingen. Wil je meer dekking? Dan stempel je de Foundation Brush op je huid of daar waar je meer dekking wenst.

Expert tip: Je kan de Foundation Brush ook gebruiken om te contouren. Doordat de haren schuin zijn, is het heel makkelijk om onder je jukbeenderen te ‘werken’.

Ingrediënten

De vernieuwde penselen zijn 100% eco-friendly. Zo zijn de handvaten van de penselen gemaakt van rijst & PP gerecycleerde plastic. Zo zijn de haren niet gemaakt van natuurlijke haren, maar wel van synthetische nanofibers en BASF materiaal. Dit voelt zelfs zachter aan dan natuurlijk haar én is ook hygiënischer. De bacteriën kunnen zich namelijk niet hechten in de haren. Door het BASF materiaal dat we gebruiken, verhoogt het de poedergrip. Dit wil zeggen dat de intensiteit en de pigmenten van de poeders veel beter blijven zitten op de penselen.