Life is not about finding yourself,

its about creating yourself.

Selfie

Over mezelf

Mijn naam is Karin Everaerts en als ik heel eerlijk mag zijn, ik vind dat ik er beter uitzie dan 10 jaar geleden. Vreemd om te horen misschien maar zo voel ik het wel aan. En nee ik heb nog geen facelift gehad.

Mijn huid is van nature zeer vet en ik heb grote poriën, met als gevolg dat ik altijd een glimmend gelaat had. Tot op een dag mijn pad dat van dr Ilan Karavani kruiste en ik IKARI Skin Care ging gebruiken. Mijn echtgenoot, waar ik ondertussen al 28 jaar mee getrouwd ben, en die het zelfs soms niet opmerkt als ik naar de kapper ben geweest (herkenbaar?), zei op een dag: ‘er is iets veranderd aan je gezicht’.  Die reactie en omdat mijn huid beter aanvoelde en ik het zelf ook zag, dat was het moment dat ik voor 100% achter de producten van IKARI stond.

Zozeer zelfs dat dr Karavani mij opgeleid heeft  als huidtherapeute en ik in bijberoep anderen ging helpen met hun huidverzorging, en zo was ‘Meetcentrum Ikari Karin‘ geboren.

Doordat mijn huid er almaar beter uitzag kreeg ik meer zelfvertrouwen en ging ik een cursus Make-up Artist volgen en daar heb je de connectie met onze Belgische toponderneemster Caroline Rigo van Rigorgeous, het brein achter de minerale make-up lijn i.am.klean, het zusje van cent Pur Cent.

Deze gezonde minerale make-up is voor mij de ideale aanvulling op mijn skincare routine en geeft me dat extra vleugje luxe en zelfvertrouwen, daarom ben ik sinds oktober 2020 ook een verkooppunt van i.am.klean.

Wat ooit begonnen is met 14 skincare potjes is nu een echte winkel geworden met meer dan 300 natuurlijke  skincare en make-up producten. Naast verkooppunt kunnen jullie bij mij  ook terecht, op afspraak, voor skincare advies, huidanalyses, make-up advies en workshops. Om het jullie nog makkelijker te maken heb ik vanaf nu een online webshop ‘Skintonik’ waar je alles vindt voor je thuisverzorging en make-up.

Dit is dus mijn verhaal, ik hoop jullie ooit te mogen verwelkomen voor een huidmeting en/of workshop (klik hier voor afspraak) .

Liefs, Karin

Skintonik Logo V2.3 Final

Aan- of opmerkingen altijd welkom en denk eraan je huid is 90% van je selfie wink