Verzenden & retourneren

Jouw favoriete SkintoniK goodies gekozen?

Top! Van zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, ga ik natuurlijk mijn uiterste best doen om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te leveren. Jouw pakket wordt altijd binnen 1 à 2 werkdagen met Bpost verzonden.

 

Track & Trace

Ik snap dat je jouw pakketje graag wil volgen. Daarom krijg je van mij een bevestigingsmail met track & trace code zodra jouw bestelling is verzonden. In principe heb je jouw goodies dan na 1 of maximum 2 dagen in huis, maar het kan zijn dat de post wat vertraging oploopt. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor.

Is jouw bestelling langer dan 1 week onderweg? Stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]

Verzendkosten

Goed nieuws: voor bestellingen vanaf €75 neem ik de verzendkosten binnen België op mij.

Overzicht van de verzendkosten:

Bpost aan huis: België €6,95
Nederland: €10

Wil je je pakje ophalen in een afhaalpunt van Bpost, laat het me dan weten in een berichtje, prijs afhaalpunt Bpost €5,00

Wil je versturen naar een ander land? Alles is mogelijk, neem dan contact met me op en laat me weten naar waar moeten versturen.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wens je een product te retourneren, meldt dit dan via mail: [email protected]

Alle bestelde producten kunnen geretourneerd worden, maar aangezien het gaat om hygiënische en beperkt houdbare producten, zijn hieraan strikte regels verbonden:

  • Alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten kunnen worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten gecontroleerd. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren. In dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.
  • Gelieve de retourzending op voorhand via e-mail aan te kondigen.
  • Het te retourneren product dient binnen 14 kalenderdagen na de aankoopdatum voor retour worden aangeboden bij SkintoniK. Bij overschrijding van deze termijn wordt de retourzending geweigerd.
  • Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Het pakket dient verstuurd te worden met een Track & Trace-code. Deze code dient aan SkintoniK te worden doorgegeven via [email protected] zodat wij de verzending van het pakket kunnen volgen. Indien het pakketje niet aantoonbaar bij ons is afgeleverd, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.
  • De retourkosten zijn volledig ten laste van de klant.
  • Zodra het product in ongeschonden staat is ontvangen door SkintoniK, zullen we het aankoopbedrag van het product zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen terugstorten. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor Klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen bij SkintoniK.

 

Hoe kan ik jou helpen?
Mail me : [email protected]