Blush Brush / nr 2

24,99

Blush breng je het makkelijkst aan met onze Klean Blush Brush.

Slechts 2 resterend op voorraad

Gebruiksaanwijzing & Ingrediëntenlijst

Gebruiksaanwijzing

De Blush Brush is je meest geschikte penseel om je loose mineral blush en/of je compacte blush en/of je aan te brengen. Opgepast, je hebt niet veel product nodig! De haartjes staan dichter op mekaar, dus het penseel zal meer pigment opnemen dan bvb de Fan Brush.

Breng je blush steeds aan op je jukbeenderen in het midden van je gelaat en maak draai of strijkbewegingen opwaarts naar je haarlijn toe om je blush mooi in te blenden in je huid. Is je blush toch te intens? Gebruik dan even je Kabuki als ‘gom’ en ga eens over je blush.

Expert tip: blijf met je blush steeds twee vingers van je neus weg, zo vermijd je dat je blush je gezicht smaller zal maken.

Ingrediënten

De vernieuwde penselen zijn 100% eco-friendly. Zo zijn de handvaten van de penselen gemaakt van rijst & PP gerecycleerde plastic. Zo zijn de haren niet gemaakt van natuurlijke haren, maar wel van synthetische nanofibers en BASF materiaal. Dit voelt zelfs zachter aan dan natuurlijk haar én is ook hygiënischer. De bacteriën kunnen zich namelijk niet hechten in de haren. Door het BASF materiaal dat we gebruiken, verhoogt het de poedergrip. Dit wil zeggen dat de intensiteit en de pigmenten van de poeders veel beter blijven zitten op de penselen.