GLOV Less Waste

21,99

Deze set bevat 5 herbruikbare moonpads voor het verwijderen van je make-up, inclusief een zakje om ze in de wasmachine te wassen. Daarnaast zit er ook een luxueuze gezichtshanddoek bij die het gezicht snel droogt.

Dermatologen benadrukken dat het gebruik van een aparte gezichtshanddoek erg belangrijk is om je gezicht proper en goed gereinigd te houden. Was deze gezichtshanddoek regelmatig in de wasmachine, maak hiervoor gebruik van het bijhorende zakje.

Slechts 1 resterend op voorraad

Gebruiksaanwijzing & Ingrediëntenlijst

Beschrijving

Gezichtsverzorgingsset #LessWasteMoreGLOV Ga voor minimalisme in je huidverzorgingsroutine en help het milieu te beschermen met GLOV! #LessWasteMoreGLOV is de perfecte set voor degenen die geloven dat minder meer is. De #LessWasteMoreGLOV set bevat 5 van onze cult herbruikbare GLOV Moon Pads, die je kunt gebruiken om make-up te verwijderen met alleen water of je favoriete make-up remover. De pads bevatten geen schadelijke stoffen of kleurstoffen en kunnen tot 3 maanden worden gebruikt. Dit betekent dat u het milieu helpt en het equivalent van 400 wattenschijfjes bespaart! Bovendien zijn GLOV Moon Pads volkomen veilig voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. De pads zijn verpakt in een zakje waarin je ze kunt opbergen of in de wasmachine kunt wassen. De set bevat ook een GLOV Luxury Face Towel, die de huid perfect droogt en het gezicht reinigt van make-upresten, talg en crème- of maskerresten. De handdoek is gemaakt van 100% microfiber, dat een structuur heeft die als een magneet werkt op vuildeeltjes, waardoor je huid perfect schoon en glad blijft. De GLOV Luxury Face Towel irriteert de huid niet, voorkomt bij systematisch gebruik de vorming van mee-eters en verbetert zichtbaar de conditie van de huid. Alle producten zijn verpakt in een praktische cosmeticatas van kurk die niet alleen ideaal is voor op reis, maar ook voor het opbergen van je essentiële alledaagse accessoires in je tas. De set is een ideaal cadeau voor mensen die geloven dat natuurlijke huidverzorging hand in hand gaat met zorg voor de planeet!